אחת השאלות ששואלים אותי הכי הרבה היא איך אני מכין ספייסי מיונז, אבל טעים כמו במסעדות. וכמו תמיד הסוד של הטעם נמצא בעיקר במרכיבים. המיונז שאני משתמש בו (ומרבית המסעדות האסיתיות) הוא מיונז יפני קיופי. הסוד שלו הוא שמשתמשים בחלמונים בלבד כדי להכין אותו. הוא באמת המיונז הכי טעים שיש בשוק לדעתי. הנקודות הקטנות האדומות שאתם רואים בספייסי מיונז במסעדות הם מתבלין הטוגארשי. טוגראשי בעצם זה תערובת תבלינים יפנית פופולרית, ששמה פירושו "שבעת טעמי הצ'ילי". הוא משלב פתיתי צ'ילי עם שומשום, אצות נורי, קליפת יוזו מיובשת, זרעי פרג, פלפל סצ'ואן ותבלינים נוספים – ויוצר טעם חריף-ארומטי. למיונז ולטוגראשי אנחנו מוסיפים שמן שומשום טהור וסרירצ'ה שנותן עוד קיק קטן של חריפות.
אז קבלו מתכון קליל, שכל הסוד שלו הוא המרכיבים האיכותיים. מתכון בארבעה מרכיבים -את כולם אתם יכולים למצוא אצלנו בחנות