למי זה מתאים? לכולם! לכל אחד בכל רמת ידע וניסיון! קבוצות של עד 15 משתתפים. אנחנו מתאימים את האירוע לפי הצרכים שלכם – מתאים לימי הולדת, ערבי צוות וכל חגיגה שלכם:)
איפה זה קורה? הסדנאות מתקיימות בחלל היפני המעוצב שלנו, ברחוב תל גיבורים 5, תל אביב.
מי מעביר את הסדנה? אנטון יושין, סושימן עם מעל 15 שנות ניסיון, ילווה אתכם צעד-אחר-צעד בדרך ליצירת סושי מושלם.
מה נלמד?
הכנת ארבעה סוגי רולים: מאקי, אינסייד-אאוט, קונוס וסנדוויץ' סושי
יסודות עבודה עם דגים טריים והיכרות עם התרבות היפנית
טיפים וטכניקות מקצועיות להצלחה גם בבית
מה מחכה לכם בסדנה?
מנות פתיחה יפניות מיוחדות שיפתחו את התיאבון
אפשרות להוסיף קוקטייל יפני מרענן
רוצים להמשיך לתרגל בבית? בסיום הסדנה תוכלו לרכוש ערכות סושי איכותיות שכוללות את כל מה שצריך כדי להמשיך ליצור סושי מושלם בבית.
יש חניה? כן יש חניה:)
קצת עליי
נעים להכיר, אני אנטון יושין. כבר יותר מ־15 שנה שאני חי את עולם הסושי והמטבח היפני. עבדתי במטבחים שונים ולמדתי מאנשים מוכשרים בדרך, אבל הכי חשוב בשבילי זה לשתף את האהבה שלי לסושי עם אחרים. אני מאמין שסדנה טובה היא לא רק מקום ללמוד טכניקות, אלא גם חוויה כיפית שמחברת אנשים לאוכל ותרבות. בסדנאות שלי אני משתדל לתת ידע וכלים פרקטיים, אבל גם אווירה קלילה ומהנה שתגרום לכם ליהנות מכל רגע.
רוצים לשמוע עוד פרטים? השאירו את הפרטים שלכם ונשוב אליכם בהקדם
✕
WhatsApp us
רוצים לסגור סדנה פרטית?
מתאים לערבי צוות, אירועים משפחתיים וכל חגיגה שתרצו