By אנטון יושין 13 באוגוסט 2025 מתכונים 7 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים סשימי זו ללא ספק אחת המנות שאני הכי אוהב במטבח היפני.היא קלילה, טעימה ויפיפייה. אז בואו נכין סשימי סלמון רענן, עם בצל ירוק, נענע, צ'ילי ורוטב יוזו מעולה.רשימת מרכיבים:לסשימי – נתח סלמון - הגב של הדג צרור נענע בצל ירוק צ'ילי חריף לרוטב – 3 כפות סויה הוסף לסל חצי כפית רוטב דגים הוסף לסל חצי כפית מיץ יוזו הוסף לסל אופן ההכנהנחתוך את הדג דק ככל האפשר.נקצוץ את הירק.נפזר מעל הדג החתוך.ונטבל.זהו, קליל!בתאבון!! Share סשימי סלמון – ברוטב פונזו Post a Comment לבטלהאימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים * שמור בדפדפן זה את השם, האימייל והאתר שלי לפעם הבאה שאגיב. להגיב