סשימי סלמון ברוטב יוזו

7 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים 

סשימי זו ללא ספק אחת המנות שאני הכי אוהב במטבח היפני.
היא קלילה, טעימה ויפיפייה. 

אז בואו נכין סשימי סלמון רענן, עם בצל ירוק, נענע, צ'ילי ורוטב יוזו מעולה.
רשימת מרכיבים:
לסשימי – 

  • נתח סלמון - הגב של הדג

  • צרור נענע

  • בצל ירוק

  • צ'ילי חריף

לרוטב –

אופן ההכנה
נחתוך את הדג דק ככל האפשר.
נקצוץ את הירק.
נפזר מעל הדג החתוך.
ונטבל.

זהו, קליל!
בתאבון!!

Post a Comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

רוצים לסגור סדנה פרטית?

מתאים לערבי צוות, אירועים משפחתיים וכל חגיגה שתרצו

פרטים ליצירת קשר