מוזמנים להצטרף לסדנאות סושי טעימות וחווייתיות, לכל הרמות והגילאים, בהנחיית הסושי-שף אנטון יושין
הצטרפו אלינו לסדנת סושי טעימה וייחודית!
בסדנה נלמד להכין 4 סוגי רולים – Maki, InsideOut, סנדוויץ' סושי וקונוס, נכיר את חומרי הגלם, נבין איך לבחור ולשלב ביניהם, ונלמד את הטכניקות המדויקות לבישול אורז, חיתוך דגים וירקות, וגלגול מושלם של רולים. במהלך הסדנה כל משתתף יתנסה בעצמו בגלגול והכנת סושי, יקבל טיפים מקצועיים להכנה ביתית ברמה של מסעדה, ובסיום נשב לארוחה חגיגית שבה נטעם יחד את כל מה שהכנו. בסוף הסדנה כל משתתף מקבל חוברת מתכונים אישית כדי להמשיך להתאמן וליהנות מהסושי גם בבית .
פרטים נוספים:
הסדנה מתקיימת בבית טפר, תל גיבורים 5 תל אביב
הסדנה כשרה ע״פ ההלכה (ללא תעודה)
משך הסדנה – 2.5-3 שעות
עלות: 389 ₪ למשתתף
הסדנה תהיה בחלקה פרונטלית ובחלקה מעשית
הסדנה לכל הרמות, אין צורך בניסיון קודם כדי להצליח
בהתראה מראש למייל הסדנה תותאם לצליאקים | צמחונים | הריוניות | מענה לרגישויות נוספות בתיאום מראש.
*המנות עשויות להשתנות על פי חומרי הגלם העונתיים ועל פי שיקול דעתנו ללא הודעה מוקדמת.
*מוזמנים לרשום לנו במעמד התשלום אם אתם חוגגים אירוע מיוחד *כל מגבלת מזון נוספת שלא רשומה יש לתאם מולנו לפני הרישום לסדנה. *ניתן לקיים סדנה פרטית, במינימום נדרש של 10 משתתפים, בתיאום מראש למספר 052-6910001
לרכישת כרטיסים לסדנה
עוד מידע על הסדנאות
התפריט
בתחילת הסדנה יוגש סשימי וסלטים בטעמים אסיאתיים לפתוח את התאבון:) במהלך הסדנה נכין 4 סוגי מנות – Maki, InsideOut, סושי סנדוויץ' וקונוס. יוגשו משקאות קלים ויין.
מתאים לכל הרמות?
לגמרי מתאים! גם למתחילים וגם למנוסים ביותר, כל אחד יכול למצוא את עצמו.
מתאים לילדים?
מתאים במידה והילדים אוהבי סושי + יודעים להחזיק סכין ולעבוד במטבח.
הסדנה כשרה?
כלל חומרי הגלם בסדנה כשרים.
כמה אנשים יהיו בסדנה?
הסדנה היא עד 15 משתתפים, תלוי בכמות הנרשמים.
האווירה בסדנה
אווירה קלילה וכיפית, מעבר ללימוד של המנות חשוב לי מאוד שתהנו מכל החוויה.
יש חניה?
כן, יש חניה בבניין.
אפשר לסגור אירוע פרטי?
בהחלט לקבוצות של מעל 8 משתתפים דברו איתנו 052-6910001
לקוחות מספרים
אנטון היקר, תודה רבה על סדנה מושלמת! האווירה הייתה קלילה ומצחיקה, ויצאנו עם המון טיפים מעשיים.
10:08
חגגנו יום הולדת וזה היה מושלם! תודה על הסבלנות ועל הטעמים המטורפים 😍
10:42
למדתי טכניקות שלא הכרתי, ועכשיו אני מכין סושי בבית בביטחון. מומלץ בחום!
18:15
אנטון תודה ענקית! הכל היה ברור, זורם וכיף. מחכות כבר לסדנה הבאה 🍣
19:03